TONÅRSYOGA

Nyhet hos oss, TonårsYoga!


Linda på Mora Yogastudio är just nu under vidareutbildning till tonårsyogaledare. Hon fyller på sina kunskaper i yoga för att kunna möta upp den allt mer viktiga målgruppen, tonåringar. En tid i livet då det händer mycket både i kroppen och mentalt. Yogan som erbjuder en kravfri stund att bara vara, få stanna upp. Lära känna sig själv, sin kropp och få verktyg att hantera stress, oro och ge ett ökat fokus och inre närvaro. En ökad kroppsmedvetenhet gör en tryggare och starkare i sig själv och leder till mental trygghet, självförtroende.

Tonårsyoga

Startar tidigast i februari! Datum kommer, hör av dig med intressaanmälan! 


Tid:

Måndag, Tisdag eller Onsdag ca kl 16:30-17:25  ange gärna förslag på tider i anmälan!


Det finns möjlighet att hänga och umgås i vår mysiga yogastudio både före och efter yogaklassen. Vi bjuder på lättare tilltugg som juice, te och frukt.


Pris:

Kommer! Beror på kursenslängd.

* Återbetaling sker endast om kurs blir inställd eller mot uppvisande av läkarintyg.


Få en bra start på det nyaåret och kraft till att orka hela vårterminen!

Kom till vår mysiga yogastudio och landa efter en skoldag med att röra kroppen i mjuka och stärkande yogaövningar utifrån hur din kropp känns. Vi tränar andningsövningar, avslappning och mindfulness. Du kan inte vara ”bra” på yoga! Det finns ingen prestation i yoga. Utan vi lär oss att lyssnar in vår egen kropp.


Ålder: ca 13-19 år


Varmt välkommen med din anmälan!


Anmälan:

info@morayogastudio.se

Ange: namn, tele och mejl både på deltagare och målsmann.

I bekräftelse mejl kommer betalningsuppgifter och mer information.