Massage


På Mora Yogastudio erbjuder vi även massage. Har du stela, ömma muskler eller bara vill få en skön avslappnande stund? Boka då en massagebehandling hos oss. Massage har en avslappnande effekt på kroppen och ger ökad blodcirkulation, stärker immunförsvaret och motverkar stress. Vi erbjuder flera olika typer av massage. Vi kan även komma hem till dig för massagebehandling om du av olika anledningar inte kan ta dig till oss. Har du företag och vill erbjuda dina anställda friskvårdande massage tveka inte att kontakta oss! Vi kommer gärna till din arbetsplats eller tar emot er hos oss för företagsmassage.

Svensk klassisk massage

En behandlingsform vars fokus är behandling av spänningar, smärtor, stramhet, knutor, med mera som uppstått i muskler och kroppen. Syftet är att ge en muskelbehandling för avslappning och behandling av värk och spänningar. Vi jobbar med knådningar, strykningar och tryck för att lösa upp spänningar i musklerna. Vi har alltid en kommunikation med dig som patient så du får en så bra upplevelse som möjligt efter dina behov.

Svensk Klassisk Massage fokuserar på att behandla samt minska risker för framtida smärtor som orsakats på grund av stress, stelhet, med mera. Därför rekommenderas en kontinuerlig massagebehandling för bästa effekt.


Triggerpunkter

/Pressur

För en mer djupgående massagebehandling på problemområden jobbar vi även med triggerpunkter och pressur.


Taktil massage

En svensk massagemetod och djupavslappnande beröringsmassage som består av mjuk, följsam beröring på huden enligt ett visst mönster. Rikligt med varm olja används och du bäddas in i filtar. Huden är vårt största organ och nära kopplat till vårt nervsystem. Oxytocin, vårt eget lugn- och ro hormon, utsöndras. Vi behandlar lugnt, inkännande och med närvaro. Effekterna är bland annat bättre sömn, lugn och harmoni. Den aktiverar läkning och minskar stresshormoner. 

Energihealing

Energihealing är en intuitiv behandling som möjliggör aktivering av kraft i dig och hjälper din kropp att läka sig själv.  Behandlingen har sina rötter i biodynamisk kraniosakral terapi och shamanic arts. Den sker inkännande och med närvaro och utgår från vad ditt energifält behöver. Till exempel kan blockeringar i kroppen rensas så att energin får flöda friare. Du kan få hjälp med att komma ner i kroppen, känna vad som är sant för dig och vad du behöver. Läkning kan ske på mental, emotionell och fysisk nivå. Svarar du ja på någon av följande frågor kan det här vara för dig. Är du högkänslig? Har du svårt med gränssättning? Är du osäker på vad du vill? Känner du dig stressad/orolig? Behandling kan ges både på plats och på distans via tex messenger. 


Priser

1 gång

Massage halvkropp    30 min     400 kr

Massage halvkropp    45 min     550 kr

Massage helkropp      60 min     650 kr

Massage helkropp      75 min     795 kr

Energihealing          ca 60 min     750 kr


Klippkort massage

Klippkort 5ggr

a´45 min                     2500 kr (ord. 2750kr)

a´60 min                     2950 kr (ord. 3250kr)

a´75 min                     3575 kr (ord. 3975kr) 


Klippkort 10 ggr

a´45 min                    4850 kr (ord. 5500kr) 

a´60 min                    5700 kr (ord. 6500kr)

a´75min                     6950 kr (ord. 7950kr).Boka behandling!

Välkommen att boka tid hos våra diplomerade massörer Linda Andersson eller Lotta Ranner!

Du kan boka förebyggande massage, friskvårdande massage, hel- och halvkroppsmassage. Vi anpassar massagen efter dina önskemål. Svensk klassisk massage alt. med djupgående behandling med triggerpunkt-/pressur, taktil massage. Du kan även välja till ansikts- och/eller fotmassage i en helkroppsmassage. 


Linda Andersson:

info@morayogastudio.se / 073 - 691 76 71


Lotta Ranner: 

lottaranner@gmail.com / 073 - 735 61 78