Massage-

behandlingar

 


På Mora Yogastudio erbjuder vi behandlingar som massage och energihealing. Har du stela, ömma muskler eller bara vill få en skön avslappnande stund? Boka då en behandling hos oss. Massage har en avslappnande effekt på kroppen och ger ökad blodcirkulation, stärker immunförsvaret och motverkar stress. Vi erbjuder klassisk massage, både behandlande, förebyggande samt ännu lugnare behandlingar som taktil massage och energihealing.


Vi kan även komma hem till dig för massagebehandling om du av olika anledningar inte kan ta dig till oss. Har du företag och vill erbjuda dina anställda friskvårdande massage tveka inte att kontakta oss! Vi kommer gärna till din arbetsplats eller tar emot er hos oss för företagsmassage.

Svensk klassisk massage

En behandlingsform vars fokus är behandling av spänningar, smärtor, stramhet, knutor, med mera som uppstått i muskler och kroppen. Syftet är att ge en muskelbehandling för avslappning och behandling av värk och spänningar. Vi jobbar med knådningar, strykningar och tryck för att lösa upp spänningar i musklerna. Vi har alltid en kommunikation med dig som patient så du får en så bra upplevelse som möjligt efter dina behov.


Svensk Klassisk Massage fokuserar på att behandla samt minska risker för framtida smärtor som orsakats på grund av stress, stelhet, med mera. Därför rekommenderas en kontinuerlig massagebehandling för bästa effekt. För en mer djupgående massagebehandling på problemområden jobbar vi även med triggerpunkter och pressur. 


Vi anpassar massagen efter dina önskemål. Du väljer vilka kroppsdelar som ska masseras. Välja mellan en hel-eller halvkroppsmassage. En halvkroppsmassage innehåller exempelvis överkropp med rygg, nacke och axlar. Du kan även lägga till säte, ben eller armar. Vi rekomenderar en tid på 30, 45 eller 60 min, beroende på hur många kroppsdelar du önskar hinna med. För helkropp behövs minst 60 min, exempelvis rygg, nacke, axlar, ben, armar och avslutas med en huvudmassage. Du kan dra ifrån eller lägga till de kroppsdelar du önskar exempelvis lägg till ansikts- och/eller fotmassage i en helkroppsmassage. För fler delar rekommenderas en tid från 75-120 min. Fråga oss om du vill ha råd!


Massör: Linda


Gravidmassage

Tack vare en massagekudde speciellt anpassad för att avlasta gravidmagen kan du som är gravid på ett avslappnat och tryggt sätt ligga på mage under behandlingen. 


Massör: LindaAsiatisk yogamassage

Nyhet!

Den här massageformen ger avslappning och läkning genom att den öppnar upp blockeringar i kroppens energibanor och motverkar obalans. Den är i princip som Thaimassage, men vi kallar den för Asiatisk Yogamassage för att hedra dess ursprung; Yogatraditionen från Indien.

Precis som i yogaträning tas här hänsyn till energiflödet i kroppen. Behandlingen baseras på ett holistiskt synsätt där ett symptom inte ses som en sjukdom i en specifik kroppsdel, utan som en obalans i hela kroppen. Långa behandlingar på minst 90 minuter är att föredra, där hela kroppen kan bearbetas och inte bara det område där problemet uttrycker sig. Vi öppnar upp blockeringar i kroppens energibanor genom assisterade stretchövningar och rytmisk massage med tryck från bland annat händer och fötter.

Mottagaren är fullt påklädd och ligger på en madrass med filtar och kuddar på golvet. Givaren använder sin kroppstyngd mer än muskelstyrka och trycket från händer eller fötter sjunker in i mottagaren med hjälp av gravitationen, på ett avslappnande och gungande sätt. 


Behandlingstid: 90 min 

Massör: AnnaTaktil massage

En svensk massagemetod och djupavslappnande beröringsmassage som består av mjuk, följsam beröring på huden enligt ett visst mönster. Rikligt med olja används och du bäddas in i filtar. Huden är vårt största organ och nära kopplat till vårt nervsystem. Oxytocin, vårt eget lugn- och ro hormon, utsöndras. Vi behandlar lugnt, inkännande och med närvaro. Effekterna är bland annat bättre sömn, lugn och harmoni. Den aktiverar läkning och minskar stresshormoner. 


Massör: Lotta


Energihealing

Energihealing är en intuitiv behandling som möjliggör aktivering av kraft i dig och hjälper din kropp att läka sig själv. Behandlingen har sina rötter i biodynamisk kraniosakral terapi och shamanic arts. Den sker inkännande och med närvaro och utgår från vad ditt energifält behöver. Till exempel kan blockeringar i kroppen rensas så att energin får flöda friare. Du kan få hjälp med att komma ner i kroppen, känna vad som är sant för dig och vad du behöver. Läkning kan ske på mental, emotionell och fysisk nivå. Svarar du ja på någon av följande frågor kan det här vara för dig. Är du högkänslig? Har du svårt med gränssättning? Är du osäker på vad du vill? Känner du dig stressad/orolig? Behandling kan ges både på plats och på distans via tex messenger.


Massör: Lotta

Priser

Massage                30 min     420 kr

Massage                45 min     590 kr

Massage                60 min     740 kr

Massage                75 min     900 kr

Massage                90 min   1070 kr

Massage              120 min   1240 kr

Energihealing  ca 60 min      950 kr

*10 % läggs på ordinarie priser på tider på helger samt efter kl 18:00 på vardagar (gäller ej energihealing).

*10% rabatt på massage för dig som går på yoga hos oss! (Du som har betalt hel-kurs eller termin, ej klippkort) Gäller hos Linda och Anna.


Klippkort massage


Klippkort  5ggr

a´45 min                     2655 kr (ord. 2950kr)

a´60 min                     3330 kr (ord. 3700kr)

a´75 min                     4050 kr (ord. 4500kr) 

a´90 min                     4815 kr (ord. 5350kr)


Klippkort 10 ggr

a´45 min                    5250 kr (ord. 5900kr) 

a´60 min                    6510 kr (ord. 7400kr)

a´75min                     7920 kr (ord. 9000kr)

a´90 min                    9416 kr (ord. 10700kr)       

*gäller endast dagtid, ej efter kl 18:00 vardagar eller helg.


Bokning

Välkommen att boka tid hos våra diplomerade massörer Linda Andersson, Anna van Essen och Lotta Ranner! 


Linda Andersson

Diplomerad Massör år 2009

Svensk klassisk massage

Triggerpunkt behandling


Kontakt:

info@morayogastudio.se / 073 - 691 76 71

Anna van Essen

Diplomerad Massör år 2023 

Asiatisk yogamassage


Kontakt:

vanessenanna@gmail.com / 070 - 8625250


Lotta Ranner

Diplomerad Massör år 2019

Svensk klassisk massage

Taktil massage

Energihealing


Kontakt:

lottaranner@gmail.com / 073 - 735 61 78