FÖRÄLDRA-BEBISYOGA

En yoga för dig och din bebis där även partnern är välkommen. Halva passet är för mamman och andra halvan för bebisen. Vi jobbar med lugna skonsamma yogaövningar för att stärka kroppen efter graviditet och förlossning. Hjälper dig tillbaka i balans, både fysiskt och mentalt. Ni yogar, leker och sjunger tillsammans och stärker det viktiga bandet emellan er. Här är det bebisens behov som styr klassen. Var beredd på att det kanske inte går att komma i samma meditativa fas som vid egen yogaträning. 

Föräldra-BebisYoga                

7 feb -  20 mars

(ej v. 9)

17 apr - 29 maj

(ej 1 maj)


Tid:    

Onsdagar kl 10.00-11.00


Pris:   

850kr Kurs (6ggr)

*90 kr/klass för partner eller annan medföljare

* Återbetaling sker endast om kurs blir inställd eller mot uppvisande av läkarintyg.


Antal tillfällen: 

6 ggr


Lärare:

Skogs Linda Andersson


Anmälan: 

info@morayogastudio.se 


Här får du och din bebis en stund i närhet där ni möts under rörelse, andning, sång och musik. Vi gör yogaövningar för att stärka rygg, axlar, mage, höfter och bäcken som är extra viktigt för dig som nybliven mamma. För din bebis gör vi mjuk bebisyoga och bebismassage vilket hjälper din bebis till bättre motorik, ökad trygghet och förbättra anknytning.

Partner kan givetvis också vara med till en tillkomst kostnad på 90 kr/gång. Ni kan också växla som deltagare från gång till gång som det passar er utan extra kostnad.

Kompendie och ljudfil för egen hemträning ingår i priset.

Ålder på barnet vid kursstart är ca 2-9 månader (bör ej kunna krypa). 


Ta gärna med egen filt för bebisen att ligga på samt ev. lås, regnskydd) till barnvagnen som parkeras utanför. Hårdlift, mjuklift, babyskydd och liknande går bra att ta med in i yogasalen. Kom gärna en liten stund innan passet börjar, så ni båda hinner förbereda er. Dörrarna öppnas minst 20 min innan start. Yogamattor samt andra hjälpmedel finns att låna. 


Inga förkunskaper krävs.


OBS! Datumen för kurserna är preliminära och kan komma att ändras. Priserna justerar vid behov.