Afroyoga

Välkommen till en kurs där västafrikansk rörelseglädje blandas med yogans själfulla positioner till medryckande musik. Du kommer bygga kroppslig styrka och mjukhet samtidigt som du leds att i sinnet släppa taget. Det är prestigelöst och fritt. Alla kan vara med, inga förkunskaper krävs. Målet är att ha roligt. Musiken är i centrum, med en blandning av traditionellt och modernt. Du leds genom enkla dansrörelser, vi bygger på gång för gång och passet avslutas med en stunds fri dans och därefter stilla avslappning.


Afroyoga är utvecklad av ledaren Lena som bor i Falun, där också hon haft sina kurser under flera år. Mora är idag hennes arbetsort och kursen finns nu här på vår yogastudio.

Afroyoga - kurs

Start v. 3

(uppehåll v.9 sportlov)


Start: Tisdag 16 jan


"PROVA PÅ: Du som vill testa på första gången är välkommen!

Vill du sen inte fortsätta kursen, betalar du 150 kr med swish efter passet.”


Tid:

Tisdagar kl. 17.30 – 18.45


Pris:

1800 kr Kurs

* 10% rabatt för pensionär och studerande


Antal tillfällen:

12 ggr


Betalning:

Bg 336 -3157 före kursstart. Kvitto ges till dig som behöver, till exempel för friskvårdsbidrag.


Lärare:

Lena Nyberg


Anmälan:

Till Lena på: info@yogafrojd.se (ange namn , e-post och telefonnr)


Om ledaren:

Lena Nyberg har dansat så länge hon minns och har mångårig erfarenhet av att leda grupper i dans och yoga. Hon är diplomerad lärare i ”Samayoga” - en dynamisk hathayoga och ”Hormonyoga enligt Dinah Rodrigues”. Under resor i Senegal och Ghana, samt hos västafrikanska dansare i Sverige har hon inspirerats och tränat dans och rytmer. Hon är även samtalsterapeut med inriktningen ACT, Acceptance and Commitment Therapy.