Söndag 26 november, kl. 9.00-15.30
Mora YogastudioVill du lära dig grunderna till den fantastiska träningsformen AcroYoga? 


Acroyoga är en blandning av yoga, akrobatik och thaimassage, med influenser från dans, kampsport och movement. Stort fokus ligger på lek, samspel och gemenskap.


I denna workshop för nybörjare får du på ett lugnt och säkert sätt lära dig baskunskaper med gemenskap, lekfullhet och nyfikenhet som ledord. Vi tränar på tillit, kommunikation och samspel och utforskar enkla Acroyogaövningar med säkerhet som högsta prio. Vi börjar varje workshop med yoga och uppvärmningslekar och avslutar med avslappningsövningar och massage.


Tidigare erfarenhet av yoga är inget måste. Vana av fysisk träning hjälper men du kommer att spänna muskler på sätt som du antagligen inte har gjort tidigare. Kursens nivå anpassas efter er deltagare. Om du har tränat acroyoga tidigare kan du få mer utmanande övningar.


Ta med en vän eller träffa nya på plats. Några övningar görs i par men det mesta görs i grupper om tre. Vi sätter säkerheten först och har alltid en "passare" (en person som står nära och bromsar fall) medan en agerar "bas" och en "flyger". Vi turas om i de olika rollerna. Yogamattor och annat material finns på plats. Vi tar en paus både på förmiddagen och eftermiddagen, då du bjuds på te, frukt och fika. Ta med egen lunch! Det finns mataffärer i närheten och möjlighet till uppvärmning i studion. Mikro och kylskåp finns.Plats
Mora Yogastudio, Majstångsbacken 12


Program

9.00-11.30 workshop 1- Grundpositioner
11.30-13.00 Lunchrast
13.00-15.30 workshop 2 - Grundpositionerna länkas ihop till flöden


Investering
575 kr för 1 person
1000 kr för 2 personer
(Inklusive yogafika på förmiddag och eftermiddag)


Boka
Skicka ett mail till vanessenanna@gmail.com
Betalning till swish 123-6205033.
Ange “Acroyoga 26/11” i betalningen.


Mat
Medtag egen lunch!

Kylskåp och mikro finns.


Boende
Meddela om du behöver hjälp med boende.


Tveka inte att höra av dig om du har frågor.
Hjärtligt välkommen till en rolig dag!
/Anna 


Om läraren:

Anna driver Mora Yogastudio där hon undervisar i Acroyoga, Ashtangayoga och Vinyasa Flow. Hon gick sin första Acroyoga-kurs 2018 och blev genast tagen av denna roliga träningsform; korsningen mellan yoga, akrobatik, dans, lek och helande konst. Hon känner en passion för att dela och lära ut Acroyoga-magin med andra, särskilt att introducera den för dem som ännu inte har provat. Anna lägger stor vikt på inlyssnande, kommunikation, och tillit i Acroyogaleken. När vi upplever tillit till varandra, så öppnar sig en värld av möjligheter för vad vi tillsammans kan göra.


Certifikat:
100h Acroyoga Montreal Teacher Training, Montreal, Kanada, 2022
200h Yogalärarutbildning, Vinyasa Yoga Ashram, Rishikesh Indien, 2019

Asiatisk Yogamassage, Grundkurs steg 1&2, Tina Lee Center, Stockholm, 2023


Instagram: @anna_van_essenPS. I Mora finns en grupp med Acroyoga-utövare som träffas regelbundet och tränar/jammar i Mora Yogastudio (utomhus på sommaren). Vi har en härlig gemenskap och vi vill bli fler. Välkommen att träna med oss. Gå med i Facebook-gruppen "Acroyoga i Mora" för löpande information! Du kan även hitta våra jam-tider och fler kurser här!