Acroyogakurs 

Vuxna och ungdomar 12+

alla nivåer (nybörjare & fortsättare)


Kursstart 28 januari!

v. 4-16


Tid: Söndag kl. 15.00-16.00 

(uppehåll 25/2, 3/3 & 31/4)

Antal tillfällen: 10

Lärare: Anna van Essen

Pris: 1400 kr (20% för rabatt ungdomar)

Drop-in-pris: 180 kr/gång

Anmälan till vanessenanna@gmail.com

Betalning till swishnummer 123-6205033


Vill du lära dig grunderna till den fantastiska träningsformen Acroyoga? Eller utvecklas utifrån din tidigare erfarenhet och lära dig nya saker? Oavsett nivå så kommer du att utmanas och få ett rejält träningspass och en dos må-bra-hormoner, med guidning av en erfaren lärare.


I en kurs får du på ett lungt och säkert sätt lära dig baskunskaper med gemenskap, lekfullhet och nyfikenhet som ledord. Vi tränar på tillit, kommunikation och samspel och utforskar både enkla och mer utmanande Acroyogaövningar med säkerhet som högsta prio. Vi avslutar med avslappningsövningar och massage. Vi kommer även vid varje tillfälle öva på inversoner som handstående och huvudstående, med stöd av en vägg eller en träningspartner.


Tidigare erfarenhet av yoga är inget måste. Kursens nivå anpassas efter närvarande deltagare. Om du har tränat acroyoga tidigare kan du få mer utmanande varianter på övningarna. "The sky is the limit" 


Kom ensam, med en vän, en partner eller annan familjemedlem. Några övningar görs i par men det mesta görs i grupper om tre eller fyra. Vi sätter säkerheten först och har alltid en "passare" (en person som står nära och bromsar fall) medan en agerar "bas" och en "flyger".  Vi turas om i de olika rollerna. Yogamattor och annat material finns i studion. 


Drop-in-deltagande går bra om du redan kan grundpositionerna och de vanligaste flöden.