Jag skrattar, så jag lever", säger Vlada, kursens lärare, medan hon ler ."Varför ska det vara tråkigt att lära sig ett hälsosamt andningsmönster?


Skratt påverkar hjärtfunktionen, ökar syreförbrukningen under en kort tidsperiod, sänker nivån av stresshormonet kortisol och stimulerar frisättningen av endorfiner och så vidare!Laughter yoga

(breath & laughter)


Kursstart 3 oktober!Prova på-klass: 26 September

Tid: 19.45 - 20.30 (45 min)

Pris: gratis

Anmälan: info@laughter.academyStart kurs: 3 Oktober (6 veckor)

Tid: 19.15 - 20.30

Lärare: Vlada Lisinenko

Price: 960 kr

Drop-in: 180 kr per klass

Betalning till 8166-1,764 704 930-8

Anmälan: info@laughter.academy


Det finns även möjlighet att vi startar en eftermiddagsgrupp på torsdagar kl. 15.30-16.45. Låt oss veta om den tiden passar dig bättre än tisdagskvällar.


I den här kursen kombinerar vi andningsövningar med skrattupplevelser. Upptäck hur du med denna ultimata kombination av övningar kan göra underverk för din kropp, själ, energi (balans) och ande! Upptäck ett (nytt) sätt att hantera stress, minska dagliga spänningar, komma in i djupare avslappning, koncentration, lugn och öka en nivå av tillfredsställelse. Varje klassAndningsövningarna är baserade på metoden från Het Nieuwe Ademwerk (Andningsakademin Nederländerna). Under kursen får du lära dig de första stegen i denna revolutionerande metod. Och om du bestämmer dig för att fortsätta med nästa omgång kan du fördjupa dem så att du vet ännu bättre hur du integrerar detta hälsosamma mönster i ditt liv.